Винниця Мішко-бачія

Сушениця та узварчик, а й ще вина повний погарчик
Погарчик винця - до самого донця

Фурмінт виготовлений виноробом філософом Карло Шош с. Кідьовш Берегівського р-ну. Вино 4-х річної витримки. Біле сухе вино жовтуватого кольору зі смаком меду і абрикоси.

Мерло виготовлено Георгієм Параскою, науковцем і селекціонером, що вже кілька років веде курс «Виноградарство та виноробство» у Будапешті. Вино 4-х річної витримки. Червоне сухе вино зі смаком трав і фруктів.

Медіна від того ж винороба Георгія Параски, виноградники якого розкинулися на схилах вулканічних пагорбів у с. Бене. Червоне напівсолодке вино,що характеризується ефектним темно-малиновим кольором, своєрідним сортовим ароматом з легким мускатним відтінком . Вино 5 річної витримки.

Кагор Георгій Параска виготовляє із трьох сортів французького винограду Каберне, Савіньон, Мерло – Свірак. Червоне десертне вино, у якому зберігаються всі корисні й цілющі властивості, густота і терпкість миндалю і чорносливу. Вино 4,5 років витримки.

Льодяне вино – одне з улюблених у Георгія Параски родзинка, гордість його підвалу. Біле десертне вино виготовляється з сорту винограду «Мускат пелешкеї», з винограду який залишається до перших морорзів.Ніжного жовтого кольору зі смаком і ароматом мускату.Вино 4-х річної витримки.

Троянда Закарпаття виготовлена виноробом у кількох поколіннях Карла Шош с. Кідьош Берегівського району. Біле десертне вино золотисто-рожевого кольору, з бурштиновим забарвленням,з ніжним маслянистим смаком чайної троянди. Виготовлений із сорту Трамінер. Вино 4-х річної витримки.

Loading