Піцерія Publo

Наш день народження 2 листопада 2008 року. Тоді ми робили кроки: десь помилялися, набували досвіду, а інколи самі дивувалися своїм виноходам. Ті, хто були поруч тоді, у перші дні, і сьогодні з нами трудяться, щоб зробити Ваш відпочинок комфортним і душевно багатим!

Всі інгрідієнти (складові) наших страв - натуральні, вирощені на місцевих городах і зібрані в лісі, відгодовані руками дбайливих господарів.

А піца (чому Ви думаєте вона така смачна?) випікається на дровах!
Готується тонке тісто, потім у начинку додається ..., але цього ми вже Вам не скажемо, адже це "фірмові секрети". Закажіть, скуштуйте, відчуйте задоволення...

Наші страви - це закарпатська, угорська, італійська кухня... Та кожен рецепт приготування має свою родзинку. Штрудель, тірамісу, панакота - тільки назви популярні, а рецепти десертів власного винаходу.

Loading