• Живе пиво « Кіблер» готуємо за класичною технологією
    Пивоварня

Пивоварня PUBLO

Пропонуємо Вам відвідати пивоварню і скуштувати наше пиво, смак якого, дає заряд енергії , знімає напругу і збуджує бажання скуштувати ще.
Живе пиво «Kibler» готуємо за класичною технологією. Секрет прекрасного смаку пива полягає у використанні лише натуральних інгредієнтів.

Наша продукція

Живе пиво « Кіблер» готуємо за класичною технологією

Баварське

OG: 13,0% / IBU:21 / ABV:5,0%
Німецьке лагерне пиво

Баварське (Munich Helles) - чистий солодовий лагер в німецькому стилі з м'яким солодовим смаком, помірною гіркотою та сухим фінішем. Тонкі пряні, квітково-трав'яні хмелеві ноти в ароматі. Виготовлене на основі 2-х видів світлого солоду та композиції з 3-х благородних німецьких хмелів.

American Amber Ale

OG: 14,0% / IBU:35 / ABV:4 ,8%
Елі в американському стилі

American Amber Ale - крафтове пиво помірної міцності бурштинового кольору. Карамельний смак спеціального солоду збалансований м'якою хмелевою гіркотою та насиченим ароматом сучасних американських сортів хмелю з цитрусовим характером.

Cryo NEIPA

OG: 14,5% / IBU:25 / ABV:5,5%
Темне пиво

Cryo NEIPA (New England IPA) - стиль, орієнтований на інтенсивний та свіжий хмелевий аромат. Завдяки технології сухого охмелення та використання сучасних сортів хмелю (в тому числі після кріогенної обробки), пиво має м'який смак та насичений соковитий тропічний аромат.

Hot Imperial Stout

OG: 17,5% / IBU: 22 / ABV:7,0%

Hot Imperial Stout - насичений імперський стаут з додаванням какао-бобів, ванілі та кориці. В фіналі - теплий та зігріваючий характер за рахунок додавання перцю Хабанеро. Тони темного шоколаду та холодної кави в ароматі.

Whiteout (Belgian Bier)

OG: 12,0% / IBU: 15 / ABV:4,6%

Освіжаючий, елегантний пшеничний ель. Смак солодово-солодкуватий з пікантною пряністю та апельсиново-цитрусовою фруктовістю в ароматі. Під час приготування додаються прянощі у вигляді цедри солодкого апельсину та коріандру

Пивоварня на Закарпатті

Галерея